Hækleaften med Karen

Keteminde Husflid tilbyder en række aktiviteter ud over kurserne.

Tirsdag den 3. oktober kl. 19.00
I Kulturhus Fjorden
Karen har i over 9 år har drevet bloggen Karen Klarbæks Verden med et hækleunivers af små nemme ting, så alle kan lykkes med at lave et produkt.
Hun har udvidet sit hækleunivers med eget økologiske bomuldsgarn og GOTS godkendt uldgarn kommer snart til. Begge i en unik farveskala.
Garnet er til salg over hele landet. Karen Klarbæk fortæller om sit hækle- og garnunivers og om hvorfor hun deler hækling på internettet via Instagram, blog og facebook. Karen Klarbæks har en forhandler med, med garn og hæklenåle, så I kan inspireres eller købe garn under workshoppen eller får vejledning til sammensætningen af farver. Vi får også tid til at prøve lidt af Karens hækle-fif. Bl.a. sammenhækling af bedstemorfirkanter, smukke begyndelsesrækker og pæne afslutninger, hvordan man laver fine lige kanter osv. Karen Klarbæk er uddannet beklædningsdesigner fra Kunsthåndværkerskolen i Kolding og er i dag professionel brandudvikler med kendte danske kæder som Stof & Stil, Søstrene Grene og Stof2000 i bagagen.
Pris 30 kr. - gratis for medlemmer


Tilmelding til Lene Münster-Swendsen, tlf. 2647 6026
eller l.swendsen@mail.dk
Tag kaffekurven med