Værkstedsbesøg hos Pose og Sæk

Værkstedsbesøg hos Pose & Sæk i Andresens Købmandsgård 2, Kerteminde Tirsdag den 9. maj kl. 19.00

Leslie fra Pose og Sæk giver os et indblik i sin bæredygtige upcycling forretningsidé, hvor hun anvender kasserede materialer i form af plast, som hun omdanner og sælger som nye kreative produkter. Pose og Sæk sætter fokus på splid, ressourceforbrug og plastikaffald. 

Mens genanvendelse tidligere var en nødvendighed, er det i dag et nødvendigt valg. Klimakrisen har brug for handling. Den erkendelse kom Leslie Ann Schmidt til, da hun i 2020 startede virksomheden Pose & Sæk, hvor hun syr affaldsmaterialer - så som surfsejl og store plasticbannere -om til muleposer, tasker, vasketøjskurve og andre ting, som folk efterspørger. Dermed får materialerne en forlænget levetid.

Leslie fortæller sin historie om vejen fra idé til handling, hvor forsigtighed i forhold til iværksætteri er skubbet i baggrunden og budskabet er skærpet. Vi skal ændre adfærd og forbrugsmønstre og kan ikke vente på at industrien, detailhandlen og landmændene lige så stille flytter sig. Vi må selv gå fra ord til handling og anerkende, at det kommer til at koste.

Kommende generationer får brug for håndværksmæssige færdigheder, snilde og kreativitet, hvis de selv skal være aktive i en cirkulær økonomi med reparation og genanvendelse. Interessen er heldigvis voksende og kunsten bliver at dele læringen i mange forskellige sociale sammenhæng.

PRIS  Gratis for medlemmer - Øvrige 50 kr.

Tag kaffekurven med.
Tilmelding til sarahanghoej@live.dk eller 22 35 33 45

KONTAKT


Kerteminde Husflid
Bakkevej 8
5450 Bogense

Skoleleder: Tine Jacobsen

Telefon: 2860 0662

Mail: kerteminde@husflid.dk

CVR: 10 24 46 09

Formand Sara Hanghøj, 2235 3345, sarahanghoej@live.dk


Medlem af Fora